15e SV Venray Ladies Cup 2020

In 2020 organiseert SV Venray op 30 en 31 mei voor de 15e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes Onder 19 (11-tallen)(Meisjes Onder 19 nemen bij inschrijving deel aan het Dames toernooi) en Meisjes Onder 17 (11-tallen), Meisjes Onder 15 (11-tallen) en Meisjes Onder 13 (7-tallen).

Het toernooi wordt in 2020 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.
Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 50 teams mogen begroeten uit Duitsland en Nederland. In 2020 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen. Op de site kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld.
Ieder team ontvangt een beker.
Overnachting
Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze campingfaciliteiten. De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond vindt er een disco plaats in de kantine.
Reservering overnachtingen
Voor reservering en prijzen verwijzen wij naar het formulier op onze website.
https://www.svvenray.nl/n/index.php/lcintronld
Voor overnachtingprijzen zie :
https://www.svvenray.nl/n/docs/toernooi/SVVENRAY.LADIESCUP.REGISTRATIONFORM.NLD.pdf

Voor info over :
SV Venray Ladies Cup
Marieke Janssen
Tel. +31 (0) 6-19733475
ladiescup@svvenray.nl

Dus wil je samen met je team het voetbalseizoen op een leuke wijze afsluiten, schrijf je dan nú in
voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien:
de SV Venray Ladies Cup !!