Be Quick’28 verslaat beloften PEC Zwolle

Op de avond dat de Oranje Vrouwen in Heerenveen een interland speelde tegen Turkije werd in het Mac3Park Stadion in Zwolle een oefenwedstrijd gespeeld tussen Jong PEC Zwolle Vrouwen en de buren van Be Quick ’28 Vrouwen.

Een uiterst vermakelijke wedstrijd met grote delen van de wedstrijd goed voetbal. Een wedstrijd die de eerste helft grotendeels in evenwicht was, maar het was Be Quick ’28 dat na 23 minuten de score opende door Daphne van Loo op aangeven van Lesley te Winkel.

Veel strijd op het veld en een Be Quick ’28 dat positioneel goed stond. De tweede helft werd Be Quick ’28 steeds meer de bovenliggende partij en in de 55e en 57e minuut completeerde Daphne van Loo haar hattrick (0-3). Een enkele keer kwam Jong PEC Zwolle er goed uit, zo ook de 67e minuut waarin de aandacht even verslapte bij Be Quick ‘28. Een goed uitgespeelde tegentreffer (1-3). In het laatste deel van de wedstrijd gaf Be Quick ’28 de overwinning wat extra glans door twee prachtige doelpunten van Daniëlle van der Velde en Lesley te Winkel.

Een knappe overwinning van de ploeg van hoofdtrainer Cor Smit, die vertrouwen geeft voor de komende weken.