‘Ik leef mijn droom. Steeds meer meiden hebben mijn droom”

Luister naar het verhaal van Stefanie van der Gragt, speelster van FC Barcelona en de OranjeLeeuwinnen, en oud-speelster & supporter van de Witte Leeuwinnen: ‘Ik leef mijn droom. Steeds meer meiden hebben mijn droom. Telstar Vrouwen weet hoe je voetbaltalent naar de top brengt. Daarvoor is er de Vrouwenvoetbal Kennemerland / Telstar Academie. Telstar Vrouwen wil meespelen in de Eredivisie Vrouwen. Telstar Vrouwen is op zoek naar sponsors, voor de toekomst van onze voetbalmeiden.’

Stefanie van der Gragt, supporter van Telstar Vrouwen

🎙️🎞️ | Luister naar het verhaal van Stefanie van der Gragt, speelster van FC Barcelona en de OranjeLeeuwinnen, en oud-speelster & supporter van de Witte Leeuwinnen:

‘Ik leef mijn droom. Steeds meer meiden hebben mijn droom. Telstar Vrouwen weet hoe je voetbaltalent naar de top brengt. Daarvoor is er de Vrouwenvoetbal Kennemerland / Telstar Academie. Telstar Vrouwen wil meespelen in de Eredivisie Vrouwen. Telstar Vrouwen is op zoek naar sponsors, voor de toekomst van onze voetbalmeiden.’

#wijzijnterug Telstar 1963 NV HMVS

Geplaatst door Vrouwenvoetbal Kennemerland / Telstar op Woensdag 4 september 2019