JO Talentendagen Meisjes keren terug

Zijn Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden jouw grote idolen? Wil je net zo goed voetballen als deze Oranje Leeuwinnen en hoop je ook profspeelster te worden? Speciaal voor jou organiseert Jonger Oranje ook dit seizoen de exclusieve Jonger Oranje Talentendagen alleen voor meisjes. Samen met andere voetbalmeiden speel je de hele dag wedstrijdjes, beleef je een plezierige en leerzame voetbaldag en natuurlijk maak je kans om gescout te worden.

In het seizoen 2019/2020 kun je meedoen aan één of meerdere Jonger Oranje Talentendagen exclusief voor meisjes. Jonger Oranje werkt samen met ADO Den Haag Vrouwen en Vrouwenvoetbal Kennemerland / Telstar Vrouwen. Inmiddels zijn de eerste twee edities gepland!

Zondag 10 november 2019 bij SV Hillegom i.s.m. VVK/Telstar
Zondag 19 april 2020 bij Fortuna Wormerveer i.s.m. VVK/Telstar
Binnenkort worden meer data en locaties bekendgemaakt, klik  hier

Rond de klok van 9.45 uur meldt iedereen zich aan in de kleedkamers. Vanaf 10.30 uur start het 4:4 toernooi en keepersclinic en om 14.30 uur worden de toernooiwinnaars gehuldigd en de geselecteerde speelsters en keepsters bekendgemaakt. Deelname kost €26,95 (incl. certificaat van deelname, GOAL! magazine en deelname vervolgactiviteit*).

Bron: www.jongeroranje.nl