Klarenbeek op zoek naar trainer voor 1e en 2e elftal

De vrouwenafdeling van SC Klarenbeek gaat voor het seizoen 2020 – 2021 op zoek naar nieuwe trainers voor zowel Vrouwen 1 als Vrouwen 2.

De huidige trainer van Vrouwen 1, Jan Ligtenberg, heeft de wens uitgesproken terug te willen naar een team dat dichter in de buurt van zijn woonplaats is. De vacature van Hoofdtrainer voor Vrouwen 1 is hiermee vacant gekomen.
Jan is in het seizoen 2018 – 2019 voor het eerst in zijn lange trainersloopbaan gestart bij een vrouwenteam. Een compleet nieuwe ervaring wat in het begin enige aanpassing vereiste. Het eerste seizoen was direct een lang en pittig seizoen met veel blessures. Helaas resulteerde dit in degradatie van de Hoofdklasse naar de 1e klasse.
In het huidige seizoen in de 1e klasse zijn de resultaten een stuk beter. Na 9 gespeelde wedstrijden staat het 1e vrouwenelftal op een keurige 2e plaats. Promotie naar de Hoofdklasse lonkt.

Petra Wolthuis, de trainster van het 2e elftal, heeft aan het begin van dit seizoen de taak op zich genomen om het jonge, talentvolle team van vrouwen 2 onder haar hoede te nemen. Een spannende en zeer uitdagende taak, aangezien nagenoeg alle speelsters van het 2e vrouwenelftal het vorige seizoen nog in de juniorenleeftijd uitkwam. De indeling in de 3e klasse is tot nu toe zwaar gebleken, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat de vrouwen nog stappen gaan maken gedurende dit seizoen. Petra heeft zich bij de start van het seizoen beschikbaar gesteld voor één jaar, om die reden zijn we op zoek naar een vervanger voor het aankomende seizoen.

Wij willen zowel Jan als Petra hartelijk danken voor hun toewijding en inzet en kijken uit naar een goed vervolg van de rest van het voetbalseizoen. De vacatures voor zowel trainer vrouwen 1 als vrouwen 2 zullen zeer binnenkort worden gepubliceerd.