Meiden Harkemase Boys steunen goede doel

Zaterdag een prachtige en dankbare dag mogen beleven met de meiden van Harkemase Boys MO17-1 bij VV ZEC in Zandeweer voor het goede doel. Wat voor de meesten in ons leven vanzelfsprekend is is voor Julia, haar ouders Pascal en Yvette en broertje Thijn niet zo vanzelfsprekend.

De 4-jarige Julia zit namelijk in een rolstoel en fatsoenlijk vervoer voor haar is er niet. Aan het doel om te helpen een rolstoelbus voor haar te gaan realiseren wilden we ons als meiden van Harkemase Boys heel erg graag verbinden.

Voor dit goede doel “Help Julia de weg op” mochten we voor de jeugd een mini-clinic geven en in de namiddag een wedstrijd spelen tegen de dames 1 van VV ZEC. De meiden van Harkemase Boys kwamen zelf met het idee om actie te ondernemen met het opzetten van een lege flessenactie en hebben op deze manier dankzij heel veel ingezamelde lege flessen het prachtige bedrag van € 707 aan Julia mogen overhandigen die gezien de grote smile op haar gezicht hier zichtbaar van genoot.

Speciale dank gaat uit naar VV ZEC en de organisatie van de dag voor het warme onthaal, jullie hebben ons echt in de watten gelegd! Ook shirtsponsor HR Piping, Herbalife Reitsma bedankt voor jullie gulle gift en Taxicentrale Waaksma uit Kootstertille voor het gratis vervoer van onze meiden in 3 bussen.

Inmiddels is bekend geworden dat de rolstoelbus er gaat komen dankzij een fantastisch eindbedrag van € 32.500!