Mooi interview over Leonne Stentler

Voormalig speelster van ADO, Ajax en Oranje en huidig ondernemer Leonne Stentler houdt letterlijk en figuurlijk veel ballen hoog. Na haar voetbalcarrière, waar ze naar eigen zeggen haar mindset net op tijd omzette (“ik was een beetje een zeikerdje”), gebruikte ze die drive om Liona op te zetten, het eerste kledingmerk voor voetbalvrouwen.

Inmiddels is ze een nieuwe kledinglijn gestart van gerecycled plastic. Ondernemen past haar uitstekend, dus. “Topsport heeft me geleerd dat kleine stapjes zó belangrijk zijn.”

Je bent oud-voetbalster en je zit na je voetbalcarrière niet stil. Kun je ons wat meer over je werkzaamheden vertellen?

Mijn voetballoopbaan heb ik voortijdig moeten beëindigen vanwege een hardnekkige blessure. Na mijn voetbalcarrière kwam ik in contact met Jacco Knotnerus. Gezamenlijk hebben wij het eerste vrouwenvoetbalmerk Liona opgezet, een kledinglijn voor voetballende vrouwen en vanaf 2016 werd deze via de webshop verkocht.

Lees hier meer.