Myrthe van de Laar klaar voor PSV

FC Eindhoven is dit seizoen een verhaal apart, prima positiespel, vaak oogstrelend en met de wil om te winnen, niemand kijkt op van het sprookje dat FC Eindhoven heet.

Myrthe van de Laar komt dit seizoen voor het eerst uit voor de club. Een goede zet zo blijkt wel uit de resultaten en niet onbelangrijk met een geweldige sfeer in de selectie. De top vijf was de doelstelling en gezien de stand op de ranglijst moet dat zeker mogelijk zijn gaat de inwoner van Bakel verder. ‘We hebben al mooie wedstrijden gespeeld, thuis tegen Ter Leede (2-0 winst) was de beste wedstrijd van het seizoen. Myrthe van de Laar draait er niet omheen. Voor de KNVB beker speelt zij met de club zaterdag thuis tegen PSV. Daar wordt bij ons al volop over gesproken, PSV komt op een goed moment, we zitten in een flow, spelen thuis en wij moeten niks. PSV moet het spel maken, daar ligt de druk, niet bij ons. De sfeer zal geweldig zijn, in deze entourage met veel toeschouwers maak je maar zelden mee. Natuurlijk zit er bij ons spanning op en die zal er ook zijn, zelf heb ik daar niet of nauwelijks last van, we gaan er van genieten.

FC Eindhoven won in de poulefase van Prinses Irene en RKVV Velsen met grote cijfers. En toen kwam daar de uitwedstrijd tegen Saestum. Na 90 minuten stond het nog gelijk, zenuwslopende verlengingen, maar we bleven loeren op die overwinning. En dan die strafschoppenreeks, niemand kon Saestum verslaan, wij deden het. In de tussenronde werd RVVH met 3-1 verslagen. En dan rolt PSV uit de koker, daar doe je het voor.

Geen competitiewedstrijd a.s zaterdag voor FC Eindhoven, anders moesten we wederom tegen Saestum, maar dat komt later wel gaat Myrthe van de Laar verder. Want spelen tegen PSV is toch wel leuker. Eerder kwam ze uit voor Achilles’29 en SV Venray, nu bij de trots die FC Eindhoven heet. ‘We hebben ook een prima selectie, het 1e en 2e elftal gaan uitstekend met elkaar om en in coach Sandra Swinkels is ze ook vol lof over, zij staat niet alleen in de groep maar ook boven de groep en dat maakt ons sterk met veel spelvreugde.

Zaterdag dus een uitverkocht huis, helaas is Sasja van Gompel voor de rest van het jaar uitgeschakeld door een zware kruisbandblessure.

Na de wedstrijd tegen PSV staat er een mooi feestje gepland in de kantine!!!
Voor en tijdens de wedstrijd zal de DJ truck van Shots jullie al lekker warm draaien!

De wedstrijd begint om 14.00