Aftrappen met… (15): Alyssa Dijkstra (RVVH)

In de Topklasse Vrouwen staat deze week speelronde 15 op het programma. Vrouwenvoetbaljournaal blikt in aanloop naar de komende wedstrijden vooruit met twee voetbalsters. Één van hen is verdedigster Alyssa Dijkstra (24). Zij speelt met RVVH tegen DTS Ede. Voor iemand die pas op haar veertiende begon met voetbal, heeft Alyssa Dijkstra inmiddels een ontzettend Lees meer..

Dieneke Petersen houdt eer FC Rijnvogels hoog

In navolging van Ramona van der Harst en Anique van der Klaauw heeft ploeggenote Dieneke Petersen een goede prestatie neergezet voor FC Rijnvogels bij het doen van de voorspellingen. De voetbalster pakte in speelronde 14 vijf punten voor haar ploeg, die koploper is in het Aftrappen met-klassement. Chelsea Disseldorp pakte één punt voor SSS. Deze Lees meer..

Dieneke Petersen gelooft in een punt

In de Topklasse Vrouwen staat deze week speelronde 14 op het programma. Vrouwenvoetbaljournaal blikt in aanloop naar de komende wedstrijden vooruit met twee voetbalsters. Één van hen is middenveldster Dieneke Petersen (16). Zij speelt met FC Rijnvogels tegen Eldenia. Als je op je zestiende in het eerste vrouwenelftal mag spelen, is dat best bijzonder. Stel Lees meer..

Aftrappen met… (14): Chelsea Disseldorp

In de Topklasse Vrouwen staat deze week speelronde 14 op het programma. Vrouwenvoetbaljournaal blikt in aanloop naar de komende wedstrijden vooruit met twee voetbalsters. Één van hen is verdedigster Chelsea Disseldorp (27). Zij speelt met SSS tegen Ter Leede. Eindelijk weer lekker voetballen. Dat dacht Chelsea Disseldorp een week geleden. Haar team maakte zich na Lees meer..

Aftrappen met… (13): Glenda van Lieshout

In de Topklasse Vrouwen staat deze week speelronde 13 op het programma. Vrouwenvoetbaljournaal blikt in aanloop naar de komende wedstrijden vooruit met aanvalster Glenda van Lieshout (25). Zij speelt met FC Eindhoven tegen Ter Leede. De carnaval is voorbij, de wedstrijden in de Topklasse gaan weer van start. Het is wel even anders dan menigeen Lees meer..