Prachtige kans voor G-voetballers

Ben je G-voetballer en is het jouw droom om met een van de OranjeLeeuwinnen het veld op te lopen tijdens een echte interland? Dan is dit je kans! KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport zijn op zoek naar drieëntwintig ING Oranjevriendjes die samen met de OranjeLeeuwinnen het veld op willen lopen tijdens de interland Nederland-Slovenië op 12 november in de Gelredome in Arnhem.

Het is de tweede keer dat er speciaal voor kinderen met een beperking een line-up wordt georganiseerd rond een wedstrijd van Oranje. De eerste keer was vorig jaar, tijdens de interland tussen het Nederlands elftal en Frankrijk. Het werd een memorabele avond. Mike danste vrolijk op het Wilhelmus en toverde daarmee een lach op het gezicht van menig international, terwijl Virgil van Dijk zijn trainingsjasje aan Fieke gaf omdat zij het een beetje koud had.

Een jaar geleden gingen G-voetballers het veld op met de spelers van het Nederlands elftal.
Van 16 oktober tot en met 30 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar aangemeld worden. Ken jij een G-voetballer, met of zonder voetbalclub, die er van droomt om samen met de OranjeLeeuwinnen het veld op te lopen? Schrijf een mooie motivatie en meld hem of haar  nu  aan!

Bron: OnsOranje.nl