Speciaal familieprogramma rond Ajax – PSV

Op zondag 13 oktober staat om 14:30 uur op sportcomplex de Toekomst de wedstrijd tussen Ajax Vrouwen en PSV op het programma. Rondom deze topper in de Eredivisie Vrouwen organiseert Ajax diverse activiteiten om er een gezellig familie-uitje van te maken. Toegang tot deze wedstrijd is na registratie gratis.

De Toekomst is vanaf 13:00 uur geopend voor de diverse activiteiten. Zo treden onder anderen Laura Freestyle (Nederlands en internationaal kampioen freestyle-voetballen) en Laura Fischer (bekend van Holland’s Got Talent) op. Ook zijn er fungames en na de wedstrijd een meet & greet met de Ajax-speelsters. Na afloop ontvangen alle kinderen een gratis limited edition Ajax Vrouwen minibal.

Verzeker jezelf van een plek bij deze topper
Het bezoeken van Ajax Vrouwen – PSV is gratis. Omdat we veel bezoekers verwachten , vragen we fans om via de Ticketshop gratis kaarten aan te vragen. Het is mogelijk om per bestelling 4 kaarten te bestellen. Er is beperkte capaciteit op sportcomplex de Toekomst, wees er dus snel bij! Uitverkocht = uitverkocht.

Het programma rond de wedstrijd
De deuren van sportcomplex de Toekomst openen om 13:00 uur. Dan start ook het programma:

– Ajax Fungames

– Diverse shows van Laura Freestyle

– Optreden van Laura Fischer

– De Partnerclub Cup wordt gespeeld

– Fotomoment met Lucky

– Handtekeningensessie met je favoriete Ajax Vrouwen speelsters

– Ieder kind krijgt na afloop van de wedstrijd een speciale Ajax Vrouwen minibal

– Ajax Vrouwen – PSV op het hoofdveld van de Toekomst

Bron: Tekst en foto www.ajax.nl