SteDoCo stelt Mildred Baal aan als hoofdcoach

Het bestuur van SteDoCo heeft Mildred Baal aangesteld als hoofdtrainer van Vrouwen 1. We zijn verheugd dat het gelukt is om voor de start van de competitie een trainer te presenteren. Naast Mildred zal de staf bestaan uit Kelly van Hassel en Jannie Duijzer.

Mildred heeft reeds een lange carrière in het voetbal. Ze speelde zelf jarenlang voetbal op het allerhoogste niveau. Zo maakte ze deel uit van het Nederlands Elftal waarin ze negen interlands speelde en één doelpunt wist te maken. Na een blessure moest ze noodgedwongen stoppen.

Maar voetballen zit in haar bloed. Daarom besloot ze haar passie voor het voetbal te delen met anderen. Ze behaalde haar trainerslicenties UEFA B en C en trainde jarenlang diverse jongens- en meisjesteams. Sinds dit seizoen trainde Mildred Jong SteDoCo. Nu maakt Mildred de overstap naar Vrouwen 1.

Mildred over haar nieuwe stap: ‘Ik verheug mij op dit seizoen met een mooi team, goede staf en een prachtige samenwerking met de academie. Samen gaan we er een mooi seizoen van maken!’