Stem op het legioen van de Leeuwinnen

De drie finalisten voor de FIFA Fan Award 2019 zijn bekendgemaakt. De nieuwste editie van de FIFA Fan Award herkent een van deze uitstekende gebaren, waarbij de shortlist wordt samengesteld door een panel van experts.
Voetbalfans uit de hele wereld kunnen nu stemmen op FIFA.com voor hun winnaar van de FIFA Fan Award 2019. Een prijs voor de fans, bepaald door de fans.
The Best FIFA Football Awards is op maandag 23 september in Milaan, waar alle prijswinnaars worden bekendgemaakt.

Een van de blijvende beelden van Frankrijk 2019 was ongetwijfeld de Oranje- fans die elke stad binnenvielen die hun team veroverde op weg naar de finale in Lyon. Enorme stukken sinaasappel strekten zich uit zover het oog reikte, terwijl de goedaardige en fanatieke steun de passie van de natie voor het vrouwenspel benadrukte.
“Als ik de fans en al dat oranje zie, krijg ik er kippenvel van. Het is zoiets heel, heel bijzonders, ‘zei Henk, een fan die in de bus DJ’s leidt die de indrukwekkende fan naar de stadions marcheert.
Ondanks dat ze uiteindelijk werden verslagen in de finale tegen de VS, verdienden de Nederlandse fans zeker respect en bewondering na hun opmerkelijke steunbetuiging tijdens het toernooi.

Even inloggen en stem dan  hier
En  hier lees je meer over de drie kandidaten.

Foto: OnsOranje