Topklasse: ‘Aftrappen met’

Speciaal voor Topklasse: prijzen pakken met ‘Aftrappen met…’

Het nieuwe seizoen in de Topklasse begint deze week niet alleen op de Nederlandse velden, maar ook bij Vrouwenvoetbaljournaal. Deze competitie krijgt bij ons komend seizoen een extra feestelijk tintje. We introduceren namelijk de rubriek Aftrappen met.

Speel jij in de Topklasse en heb jij naar jouw idee alle verstand van de tegenstanders? Dat komt goed uit, want die kennis kun je de komende maanden goed gebruiken. In ‘Aftrappen met’ blikken elke speelronde twee speelsters vooruit op de komende speelronde in de Topklasse. Ze voorspellen de uitslag van alle wedstrijden van dat weekend. De uitslag goed betekent drie punten, de juiste winnaar – of gelijkspel – levert één punt op. Vervolgens dagen ze een speelster van een andere club uit, die mag proberen een even goede score neer te zetten.

De speelster van het team dat aan het einde van het seizoen het meeste punten in de wacht heeft gesleept, ontvangt van Vrouwenvoetbaljournaal een beker, bos bloemen en een verrassingspakket. Dus haal vast je glazen bol van zolder en duim maar vast dat jij ergens in de komende weken uitgedaagd wordt!

Benieuwd welke twee speelsters en clubs in speelronde 1 van de Topklasse aan de beurt zijn? Houd onze website komende dagen dan goed in de gaten!