Tussenstand ”aftrappen met”

Melissa Winthaegen heeft vorige week tijdens de zesde speelronde in de topklasse een mooie score neergezet voor haar team in de strijd om de Aftrappen met-bokaal. De keepster van FC Eindhoven wees bij maar liefst vijf van de zes wedstrijden de juiste winnaar aan en pakte vijf punten.

Djensy Voets van SteDoCo mocht ook voorspellen. Zij was wat minder gelukkig en pakte één punt. Het record staat dit seizoen op naam van Ramona van der Harst van FC Rijnvogels en Eefje van den Nieuwenhof van Eldenia. Zij hielpen hun ploeg met zeven punten aan de voorlopige eerste plek in de tussenstand.

Deze week staat speelronde zeven op het programma. SSS en FC Rijnvogels zijn dan aan de beurt om de voorspellingen te doen. Iedere club is nu één keer aan het woord geweest, dus beginnen we van voor af aan. Mandy van der Heiden en Anique van der Klaauw zullen op Vrouwenvoetbaljournaal hun licht laten schijnen over de naderende wedstrijden. Het team dat aan het einde van het seizoen het meeste punten heeft verzameld, krijgt van ons een beker, een bos bloemen en een verrassingspakket.

Tussenstand:
1. FC Rijnvogels, Eldenia 7 punten
2. SSS, FC Eindhoven 5 punten
3. Wartburgia, Be Quick 4 punten
4. Saestum 3 punten
5. RVVH, Ter Leede, Woezik 2 punten
6. DTS Ede, SteDoCo 1 punt

Individueel:
1. Ramona van der Harst (FC Rijnvogels), Eefje van den Nieuwenhof (Eldenia) (7 punten)
2. Demi van der Heiden (SSS), Melissa Winthaegen (FC Eindhoven) (5 punten)
3. Felice Hermans (Wartburgia), Anouk Bourgonje (Be Quick) (4 punten)
4. Sascha van Zelst (Saestum) 3 punten
4. Jaline Hoek (RVVH), Marleen Joore (Ter Leede), Fabienne Hendriks (Woezik) (2 punten)
4. Joëlle de Bondt (DTS Ede), Djensy Voets (SteDoCo) (1 punt)