Vrouwen 2 van Eldenia in het nieuw gestoken

Eindelijk was het dan zover , afgelopen zondag 04 november 2019 was de kleding ( wedstrijd outfit , trainingspak en tas ) van de nieuwe sponsors beschikbaar.

Voorafgaande aan de wedstrijd tegen FC Kunde vr1.
Was er een fotoshoot met de sponsors en een kort woord van de voorzitter Piet de Leeuw.

We beginnen de wedstrijd geconcentreerd en het 1e halfuur leverde dat 4 kansen op die niet verzilverd werden. Daarna verslapte we in de concentratie en kreeg Kunde een kans die knap gepareerd werd door onze keepster Caro.

Na in de pauze de puntjes op de i gezet te hebben en iedereen weer bij de les was begonnen we voortvarend en leverde dat binnen 5 minuten 2-0 op.
De 1e goal kwam van een voorzet van links en werd door onze 9 Kim Joosten op waarde geschat 1-0.
Gelijk na de aftrap werd de bal veroverd en via een diepe bal weer over links voor de goal gebracht en onze nr. 10 bedacht zich niet en via een volley schoot Maaike Wenno de bal in een x onhoudbaar de goal in , 2-0.

Daarna controleerde we de wedstrijd , tot een kwartier voor tijd er door niet goed uitverdedigen de bal bij de spits van Kunde kwam die in een tijd uithaalde en de aansluitingstreffer scoorde, 2-1.
Daarna kreeg Kunde weer wat hoop op de gelijkmaker en begon meer te drukken.
Wij hebben toen eea tactisch anders neergezet en onze rechtercentrale kon niet verder en werd vervangen door de 3 uit de mo17 Iris Intveld die dat prima deed.
Doordat hun meer naar voren gingen voetballen en de ruimtes groter werden , kregen we een grote kans die door Maaike goed terug gelegd werd op Kim 3-1.

Fijne en belangrijke overwinning om de aansluiting te houden , onder het toeziende oog van onze sponsors , die wij bij deze nogmaals hartelijk willen bedanken.